Jag är ny partner i Read The Label

Hej!

Jag heter Amanda Eriksson och är otroligt glad över att få dela några spännande nyheter med er – jag har blivit partner i Read The Label! Det känns roligt att vara med på denna resa och jag ser med stor entusiasm fram emot bolagets fortsatta resa.

Vem är du?
Jag heter som sagt Amanda och bor i Göteborg tillsammans med min sambo och två barn. Som person föredrar jag en aktiv vardag och har gärna många bollar i luften. På fritiden håller jag mig gärna sysselsatt och har ett stort intresse för träning i olika former. Jag spenderar gärna tid utomhus med min familj, men tackar sällan nej till en härlig middag med goda vänner.

Vad ledde dig till Read The Label?
Med bakgrund från bygg- och anläggningsbranschen kan man undra hur jag hamnade här. Jag har sedan unga år drömt om att starta ett eget bolag. Valet för min akademiska utbildning blev således inom industriell ekonomi, vilket har gett en ökad förståelse för både tekniska och ekonomiska aspekter av affärer. Efter studierna har jag arbetat inom olika branscher och roller så som projektledare inom detaljhandeln, bygg och anläggning samt event. Varje erfarenhet har lärt mig något nytt och värdefullt. Jag har verkligen älskat varje sekund av att få lösa problem och se projekt gå från idé till verklighet.

Efter två års föräldraledighet, som gav mig ovärderlig tid med min familj, kände jag att det var dags att ta nästa steg. Jag sökte nya äventyr och i slutet av förra sommaren kontaktade jag Anna som grundat Read The Label att ses över en kaffe. Jag tyckte att företagets värderingar och berättelse var mycket intressant – jag ville vara med och bidra till företagets utveckling! I april klev jag in som delägare i företaget. Det känns som en väldigt naturlig fortsättning på min resa och samtidigt en stor möjlighet att lära mig mer om industrin och utmaningarna. Min största ambition är just att nå ut till fler konsumenter och öka medvetenheten om våra produkter och industrin som helhet. Jag vill göra det enklare för alla att göra bättre val när det gäller konsumtion.

Vilken av Read The Labels produkter älskar du mest?
Jag har en förkärlek till krispiga och nytvättade sängkläder och älskar känslan av att krypa ner i en nybäddad säng. Jag byter gärna sängkläder en gång i veckan för att alltid ha den där nytvättade känslan. Det är de små detaljerna som gör livet njutbart. Sedan går det inte nog att understryka att Read The Labels sängkläder är de skönaste sängkläderna jag någonsin sovit i. Så sängkläder är nog det naturliga svaret här.

Vad är era planer framöver i företaget?
Vi har redan börjat planera för nya, spännande produkter och samarbeten. Redan nu i sommar kommer den första lanseringen. Vill du träffa oss så kommer vi att delta på Formex den 27-29:e augusti. Varmt välkomna att komma förbi och säga hej om du är i närheten!

Jag ser verkligen fram emot att dela denna resa med er alla och bidra till att göra Read The Label ännu starkare. Du är också varmt välkommen att kontakta mig om du undrar över något särskilt, du når mig på amanda@readthelabel.se. Önskar er en riktigt fin sommar!

Vänliga hälsningar,
Amanda Eriksson

Hej allesammans!

Jag heter Amanda Eriksson och är otroligt glad över att få dela några spännande nyheter med er – jag har blivit partner i Read The Label! Det känns roligt att vara med på denna resa och jag ser med stor entusiasm fram emot bolagets fortsatta resa.

Vem är du?

Jag heter som sagt Amanda och bor i Göteborg tillsammans med min sambo och två barn. Som person föredrar jag en aktiv vardag och har gärna många bollar i luften. På fritiden håller jag mig gärna sysselsatt och har ett stort intresse för träning i olika former. Jag spenderar gärna tid utomhus med min familj, men tackar sällan nej till en härlig middag med goda vänner.

Vad ledde dig till Read The Label?

Med bakgrund från bygg- och anläggningsbranschen kan man undra hur jag hamnade här. Jag har sedan unga år drömt om att starta ett eget bolag. Valet för min akademiska utbildning blev således inom industriell ekonomi, vilket har gett en ökad förståelse för både tekniska och ekonomiska aspekter av affärer. Efter studierna har jag arbetat inom olika branscher och roller så som projektledare inom detaljhandeln, bygg och anläggning samt event. Varje erfarenhet har lärt mig något nytt och värdefullt. Jag har verkligen älskat varje sekund av att få lösa problem och se projekt gå från idé till verklighet.

Efter två års föräldraledighet, som gav mig ovärderlig tid med min familj, kände jag att det var dags att ta nästa steg. Jag sökte nya äventyr och i slutet av förra sommaren kontaktade jag Anna som grundat Read The Label att ses över en kaffe. Jag tyckte att företagets värderingar och berättelse var mycket intressant – jag ville vara med och bidra till företagets utveckling! I april klev jag in som delägare i företaget. Det känns som en väldigt naturlig fortsättning på min resa och samtidigt en stor möjlighet att lära mig mer om industrin och utmaningarna. Min största ambition är just att nå ut till fler konsumenter och öka medvetenheten om våra produkter och industrin som helhet. Jag vill göra det enklare för alla att göra bättre val när det gäller konsumtion.

Vilken av Read The Labels produkter älskar du mest?

Jag har en förkärlek till krispiga och nytvättade sängkläder och älskar känslan av att krypa ner i en nybäddad säng. Jag byter gärna sängkläder en gång i veckan för att alltid ha den där nytvättade känslan. Det är de små detaljerna som gör livet njutbart. Sedan går det inte nog att understryka att Read The Labels sängkläder är de skönaste sängkläderna jag någonsin sovit i. Så sängkläder är nog det naturliga svaret här.

Vad är era planer framöver i företaget?

Vi har redan börjat planera för nya, spännande produkter och samarbeten. Redan nu i sommar kommer den första lanseringen. Vill du träffa oss så kommer vi att delta på Formex den 27-29:e augusti. Varmt välkomna att komma förbi och säga hej om du är i närheten!

Jag ser verkligen fram emot att dela denna resa med er alla och bidra till att göra Read The Label ännu starkare. Du är också varmt välkommen att kontakta mig om du undrar över något särskilt, du når mig på amanda@readthelabel.se. Önskar er en riktigt fin sommar!

Vänliga hälsningar,
Amanda Eriksson

Discover more stories

Show all

Inled våren med bra hudvårdsrutiner

Create a good skincare routine

There is a lot to think of when it comes to skincare, and it is not easy to navigate through all the products offered by hundreds of companies. We ...

Inspirerande böcker för personlig utveckling

Inspiring books for personal growth

A really good book is always a great idea. Now that spring is almost here, perhaps it is time to take inventory of your bookshelf and add a few boo...

Be part of our family

@readthelabel.se